PNUD

Despre noi

Reprezentantă rezidentă adjunctă

Andrea Cuzyova, Reprezentantă rezidentă adjunctă PNUD în Republica Moldova

Dna Andrea Cuzyova, originară din Slovacia, deține funcția de Reprezentantă rezidentă adjunctă PNUD în Republica Moldova, din 22 iulie 2019.

În funcția sa, dna Cuzyova este responsabilă de planificarea strategică, formularea programelor și angajamentelor de parteneriat ale PNUD.

Înainte de a fi numită în această funcție, până în iulie 2019, Andrea a activat în calitate de Șefă a Secretariatului Grupului Regional pentru Dezvoltare Durabilă al Organizației Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific, situat în cadrul Centrului regional al PNUD din Bangkok, Thailanda. A deținut funcția de Reprezentantă rezidentă adjunctă a.i. a PNUD Sri Lanka (februarie 2019 - iunie 2019), Șefă a Biroului Coordonatorului Rezident din Bangladesh (ianuarie 2012 - iulie 2014), Șefă a Biroului Coordonatorului Rezident din Kârgâzstan (ianuarie 2008 - ianuarie 2012). La sediul PNUD din New York, a avut funcția de Specialistă în politici în cadrul Biroului PNUD pentru politici de dezvoltare (ianuarie 2006  - ianuarie 2008). Andrea a fost, de asemenea, Ofițeră pe managementul cunoștințelor în cadrul Centrului Regional al PNUD din Bratislava, Slovacia (2001-2005).

Andrea deține diplomă de master în integrare europeană de la Universitatea din Limerick din Irlanda și diplomă de master în studii culturale ruse și engleze de la Universitatea Comenius din Slovacia.

Vorbește fluent limbile engleză și rusă.

Descarcă fotografia la rezoluție înaltă.

Urmărește pe Twitter: @andrea_cuzyova

PNUD În lume

Ești la PNUD Moldova 
Mergi la Oficiul central PNUD