Istorii de succes

  • Femeile deputate sunt determinate să schimbe fața politicii moldoveneștiFemeile deputate sunt determinate să schimbe fața politicii moldovenești1 oct. 2015În toată Europa, femeile sunt sub-reprezentate în parlamentele naționale. Media europeană este de doar 27 la sută. În Parlamentul Republicii Moldova, bărbații ocupă 80 din 101 de locuri. Totuși, vestea bună e că aceasta este cea mai mare reprezentare a femeilor deputate din 1994.

  • Caravanele tradiționale și dezbaterile publice inspiră romii să voteze  Caravanele tradiționale și dezbaterile publice inspiră romii să voteze1 oct. 2015Lăsând la o parte mesele rotunde și seminarele de instruire, Uniunea Tinerilor Romi din R. Moldova au decis, în ajunul alegerilor locale generale din 14 iunie curent, să realizeze o campanie mai puțin convențională de informare privind participarea la vot în rândul populației de etnie romă. „Înarmați” cu o căruță trasă de cai, decorată în stil tradițional, și o orchestră, timp de aproape două săptămâni, tinerii romi au organizat Caravana națională „Hai la vot!”.

  • Deținuții minori au condiții mai bune pentru formare profesională și resocializareDeținuții minori au condiții mai bune pentru formare profesională și resocializare22 mai 2015Deținuții minori de la penitenciarul din Goian beneficiază de condiții mai bune pentru desfășurarea programelor de formare profesională, care au drept scop creșterea ratei de reintegrare cu succes a foștilor deținuți în societate.

Publicații
Spre o Dezvoltare Echitabilă și Durabilă pentru Toți, 2007-2011

Publicația “PNUD Moldova: Spre o dezvoltare echitabilă și durabilă pentru toți” prezintă rezultatele și realizările principale ale activității PNUD în Moldova în 2007-2011, precum și prioritățile noului program de țară pentru 2013-2017.

Mia mult