Istorii de succes

  • Moldova oferă un acces mai bun la vot pentru persoanele cu dizabilități12 ian. 2016Moldova oferă un acces mai bun la vot pentru persoanele cu dizabilitățiNicolae Ciobanu s-a născut în lumea celor care nu văd lumina zilei niciodată. Chiar dacă este orb, călătorește mult, a muncit dintotdeauna și nu a pierdut în viața sa nici un scrutin. În alegerile parlamentare din luna trecută, Nicolae a votat, pentru prima data, independent, fără ajutorul unui însoțitor.

  • Acordarea de asistență pacienților cu dizabilități din Moldova în lupta pentru drepturilor lor 4 ian. 2016Acordarea de asistență pacienților cu dizabilități din Moldova în lupta pentru drepturilor lorDupă o ceartă cu soțul său în 2002, Maria* a fost diagnosticată greșit și internată în secția psihiatrică din spitalul local. Dânsa a contestat de câteva ori spitalizarea sa, solicitând să fie externată. Însă, fiind declarată de stat drept instabilă și necesitând un tutore, solicitările acesteia au fost refuzate în repetate rânduri. Femeia a mai fost și privată de reprezentare legală, iar căsătoria sa a fost ulterior desfăcută fără informarea sa.

  • Deputatele din Republica Moldova sunt mai aproape de oameni, grație rețelelor de socializare4 ian. 2016Deputatele din Republica Moldova sunt mai aproape de oameni, grație rețelelor de socializareMembrele Parlamentului din Republica Moldova au învățat cum să transforme faptele și eforturile lor în mărci de valoare în mediul online și cum să-și construiască un brand memorabil. Asta, după ce au participat, în premieră, la atelierul de lucru „Comunicarea online. Branding personal și leadership online”, desfășurat în perioada 20-21 octombrie 2015, la Chișinău.

Publicații
Spre o Dezvoltare Echitabilă și Durabilă pentru Toți, 2007-2011

Publicația “PNUD Moldova: Spre o dezvoltare echitabilă și durabilă pentru toți” prezintă rezultatele și realizările principale ale activității PNUD în Moldova în 2007-2011, precum și prioritățile noului program de țară pentru 2013-2017.

Mia mult