Alertă escroci

PNUD nu percepe o taxă la orice stadiu al procesului său de recrutare  (aplicare, interviu, procesare, training, viză sau altă taxă). Accesaţi http://jobs.undp.org şi daţi click la Vacancies pentru a vedea cele mai recente oportunităţi pentru carieră la PNUD.

PNUD nu percepe o taxă la orice stadiu al procesului de achiziții publice  (de înregistrare a furnizorilor, depunerea ofertelor sau alte taxe). Accesaţi http://procurement-notices.undp.org/ pentru a vedea cele mai recente oportunităţi pentru business cu PNUD.

PNUD nu solicită sau emite cecuri bancare personale, Money Gram, Western Union sau orice alt tip de transfer de bani în orice stadiu al procesului de achiziții publice / recrutare.

PNUD nu solicită informații referitoare la conturile bancare sau alte informații private înainte de înregistrarea oficială a unui furnizor.

PNUD nu oferă premii, premii, fonduri, certificate, burse şi nu gestionează loterii prin e-mail, mail sau fax.

Recomandăm cu fermitate aplicanţilor să manifeste prudență la solicitările amintite mai sus.

Pierderile financiare și furtul de identitate pot fi consecinţe ale transferului de bani sau informațiilor cu caracter personal oferite autorilor corespondenței frauduloase. PNUD nu este responsabil pentru orice astfel de pierderi sau furturi.

Victimele escrocilor pot, de asemenea, să raporteze autorităților competente.

PNUD În lume

Ești la PNUD Moldova 
Mergi la Oficiul central PNUD