Alertă escroci

PNUD nu percepe o taxă la orice stadiu al procesului său de recrutare  (aplicare, interviu, procesare, training, viză sau altă taxă). Accesaţi http://jobs.undp.org şi daţi click la Vacancies pentru a vedea cele mai recente oportunităţi pentru carieră la PNUD.

PNUD nu percepe o taxă la orice stadiu al procesului de achiziții publice  (de înregistrare a furnizorilor, depunerea ofertelor sau alte taxe). Accesaţi http://procurement-notices.undp.org/ pentru a vedea cele mai recente oportunităţi pentru business cu PNUD.

PNUD nu solicită sau emite cecuri bancare personale, Money Gram, Western Union sau orice alt tip de transfer de bani în orice stadiu al procesului de achiziții publice / recrutare.

PNUD nu solicită informații referitoare la conturile bancare sau alte informații private înainte de înregistrarea oficială a unui furnizor.

PNUD nu oferă premii, premii, fonduri, certificate, burse şi nu gestionează loterii prin e-mail, mail sau fax.

Recomandăm cu fermitate aplicanţilor să manifeste prudență la solicitările amintite mai sus.

Pierderile financiare și furtul de identitate pot fi consecinţe ale transferului de bani sau informațiilor cu caracter personal oferite autorilor corespondenței frauduloase. PNUD nu este responsabil pentru orice astfel de pierderi sau furturi.

Victimele escrocilor pot, de asemenea, să raporteze autorităților competente.

Contactează-ne
Telefon: (+373 22) 22-00-45 (recepție)
Email: registry.md@undp.org Fax: (+373 22) 22-00-41
Rapoarte de progres/evaluări ale cadrului de parteneriat 2013-2017
Vezi mai mult
Sigiliul de argint pentru egalitatea genurilor
thumbnail

PNUD Moldova a primit sigiliul de argint pentru egalitatea genurilor, deoarece a contribuit la obiectivele naționale de promovare a egalității de gen, în special a lucrat activ cu Ministerul Justiției pentru a pune în aplicare "Legea cu privire la asigurarea egalității", și a susținut integrarea perspectivei de gen în dezvoltarea locală și procesele de descentralizare în Republica Moldova. PNUD Moldova a realizat progrese foarte bune în dezvoltarea unui sistem de management cuprinzător pentru integrarea dimensiunii de gen, în crearea unui mediu favorabil pentru egalitatea de gen, cât și a atins paritatea în mediul intern al organizației.

Sigiliul pentru egalitatea genurilor este adaptat de PNUD din programul de certificare pentru organizațiile private și publice pentru a recunoaște buna performanță a Birourilor /Unităților de țară de a livra rezultate de transformare în ceea ce privește egalitatea genurilor.

Mai mult