Proiecte finalizate
 • 8 feb. 2017

  Proiectul are scopul de a spori protecția victimelor și potențialelor victime ale traficului de ființe umane și violenței în familie prin consolidarea sistemului în stânga Nistrului.

 • [Finalizat] Antreprenoriat inovativ pentru ocuparea durabilă a forţei de muncă
  2 aug. 2013

  Proiectul își propune să creeze și să gestioneze centre de dezvoltare a carierei în cinci regiuni importante ale Republicii Moldova, care vor instrui și ajuta șomerii, absolvenți calificați și migranții reveniți acasa în obținerea unui loc de muncă decent pe piața locală.

 • 8 feb. 2017

  Proiectul eforturi comune pentru consolidarea Drepturilor Omului în regiunea Transnistreană a Republicii Moldova are drept scop de a facilita accesul la un pachet comprehensiv de servicii integrate de prevenire, tratament și îngrijire de o calitate garantată pentru popolațiile cele mai vulnerabile aflate în grupul de risc la HIV și TB, în sectorul civil și cel penitenciar din regiunea Transnistreană.

 • 2 aug. 2013

  Proiectul își propune să sprijine Guvernul pentru a integra sistematic migrația în planificarea dezvoltării în scopul de a maximiza beneficiile migrației și reduce impactului negativ al migrației asupra dezvoltării economice și umane.

 • 8 feb. 2017

  Scopul proiectului este de a crea acces pentru mamele și nou-născuții din stânga Nistrului la servicii medicale de calitate, cost-eficiente și bazate pe dovezi, în special în sistemul perinatal și imunizări. Proiectul a fost implementat de PNUD, UNICEF și OMS, fiind finanțat de Uniunea Europeană și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

 • [Finalizat] Programul comun de dezvoltare locală integrată
  2 aug. 2013

  Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată (PCDLI) este principalul partener al Guvernului Republicii Moldova în implementarea reformei de descentralizare, care îşi propune să promoveze autonomia autorităţilor administraţiei publice locale şi să asigure accesul tuturor oamenilor, în special al celor vulnerabili, la servicii publice de calitate.

 • 28 nov. 2016

  Proiectul își propune să contribuie la reabilitarea infrastructurii sociale din raionul Taraclia. Este implementat în strânsă colaborare cu autoritățile publice locale din raionul Taraclia și răspunde direct la cele mai presante necesități ale populației din regiune.

 • [Finalizat] Promovarea comerțului și sporirea capacităților de producție a producătorilor de fructe proaspete
  2 aug. 2013

  Parte a inițiativei regionale ”Asistență în domeniul comerțului pentru Asia Centrală, Caucazul de Sud şi țările de Vest ale CSI”, proiectul susține creșterea economică favorabilă incluziunii prin promovarea comerțului și sporirea competitivității țărilor pe piețele internaționale.

 • [Finalizat] Rețeaua Centrelor de Dezvoltare a Carierei în Republica Moldova
  19 nov. 2015

  Proiectul reprezintă o continuare logică a Proiectului ”Antreprenoriat inovator pentru angajarea durabilă a forței de muncă” implementat pe parcursul anilor 2013-2015 și prin intermediul căruia au fost deschise Centrele de Dezvoltare a Carierei în 5 regiuni din Republica Moldova (Chișinău, Rezina, Cahul, Bălți și Comrat).

 • [Finalizat] Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii (I-II)
  13 ian. 2016

  Programul are ca scop abordarea necesităţilor comunităţilor din regiunea transnistreană prin sporirea accesului la serviciile economice şi sociale de bază, precum şi accesului la sursele de informare obiective şi diversificate. Proiectul îşi propune să promoveze desfăşurarea acţiunilor locale prin intermediul unei abordări comunitare ce reuneşte organizaţii din regiunea transnistreană şi restul Republicii Moldova pentru a conlucra asupra oportunităţilor de dezvoltare ce prezintă interes comun. Datorită stabilirii acestui obiectiv, proiectul se află in concordanţă deplină cu politica Comunităţii Europene pentru consolidarea societăţii civile, inclusiv Consensul European pentru Dezvoltare.

PNUD În lume

Ești la PNUD Moldova 
Mergi la Oficiul central PNUD