Angajări

Oportunități de angajare:

 

 

Vezi posturile vacante disponibile, inclusiv pentru consultanți individuali:

Principii:

Considerentul dominant în angajarea și selectarea membrilor personalului PNUD este "necesitatea de a asigura cele mai înalte standarde de eficiență, competență și integritate", așa cum este prevăzut în articolul 101, paragraful 3, al Cartei ONU și în Regulamentul personalului ONU 4.2.

Angajarea și selectarea membrilor personalului PNUD este ghidat de următoarele cinci principii:

Competiție: Selectarea pentru toate posturile vacante va consta dintr-un proces competitiv transparent și echitabil.

Obiectivitate: Evaluarea este realizată conform rigorilor profesioniste, candidații fiind comparați în baza unor criterii clar definite, abilităților și competențelor necesare pentru activitatea și prioritățile corporative.

Transparență: Criteriile de angajare și selectare, precum și toate etapele proceselor de angajare sunt transparente în cea mai mare măsură posibilă pentru personal și candidați.

Diversitate: Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova se angajează să promoveze diversitatea la locul de muncă. Femeile, persoanele cu dizabilități, romii și alte minorități etnice sau religioase, persoanele care trăiesc cu HIV, precum și refugiații și alți apatrizi care au dreptul legal de a lucra în Republica Moldova, sunt în special încurajați să aplice.

Responsabilitate: Managerii proceselor de angajare sunt responsabili atât pentru propunerile lor de selectare, cât și pentru modul în care au urmat etapele acestor procese

PNUD În lume

Ești la PNUD Moldova 
Mergi la Oficiul central PNUD