PNUD

Despre noi

Reprezentant rezident adjunct

Stefan Liller, Reprezentant rezident adjunct PNUD.

Dl Stefan Liller (Suedia) a fost numit în calitate de Reprezentant rezident adjunct al PNUD în Republica Moldova în octombrie 2016.

Înainte de a fi numit în această funcție, Stefan a fost specialist în programe de țară la Centrul Regional PNUD din Istanbul în perioada 2015-2016, specialist în programe la sediul central PNUD în perioada 2012-2014, consilier al Reprezentantului rezident PNUD în Uzbekistan în 2011-2012, Consilier al Directorului de țară al PNUD Vietnam între 2009 -2011, Reprezentant regional adjunct al UNODC în Africa de Est în perioada 2007-2009 și șef al Departamentului de Justiție și Securitate al UNODC Columbia în perioada 2005-2007. Dl. Liller s-a alăturat Organizației Națiunilor Unite în calitate de consultant al PNUD în Panama în 2003.

Stefan deține o diplomă de licență și master în Administrarea Afacerilor și Economie și o diplomă de licență și master în drept de la Universitatea din Stockholm.

Deține experiență programatică și de politici într-o serie de domenii tematice, de la guvernarea democratică și statul de drept până la dezvoltarea socio-economică, energie și mediul înconjurător, precum și experiență de transformare a ideilor inovatoare în programe de succes. A lucrat în țări care au contexte specifice, precum conflicte, post-conflicte, cu venituri mici și venituri medii. De asemenea, are experiență de muncă în sectorul privat.

Dl. Liller este căsătorit și are trei copii. El vorbește fluent limbile engleză și spaniolă.

PNUD În lume

Ești la PNUD Moldova 
Mergi la Oficiul central PNUD